Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Зустріч випускників Сумського пастирсько-богословського духовного училища 2003 року

29 травня 2018 року в Сумській духовної семінарії відбулася зустріч випускників Сумського пастирсько-богословського духовного училища 2003 року.

Колишні студенти, серед яких священнослужителі та миряни,  з'їхалися з різних куточків України в свою аlma mater, щоб відсвяткувати 15-річчя свого випуску.

З цієї нагоди була звершена Божественна літургія у семінарському храмі преподобного Симеона Нового Богослова і святого праведного Іоанна Кронштадтського.

З благословення ректора семінарії архієпископа Сумського і Охтирського Євлогія богослужіння очолив викладач богословської школи протоієрей Володимир Равлюк (проректор Сумського пастирсько-богословського духовного училища 1998-2015років)

За богослужінням прозвучала молитва за мир в Україні, а також заупокійне моління за спочилими випускниками.

Далі була проведена екскурсія по духовній школі, яка з роками - як висловилися випускники - і змінюється, і залишається рідною.

В дар семінарії і в пам'ять про себе випускники подарували богослужбові білі покровці, воздух, які необхідні при служінні Святої Євхаристії.

Після цього всі учасники зустрічі зібралися на трапезу, де разом згадували минулі роки, розповідали про свої досягнення, ділилися радощами і негараздами. Для кожного навчання в духовній школі особливо запам'ятався чимось своїм.