Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Засідання педагогічної ради Сумської духовної семінарії перед початком 2016-2017 навчального року

31 серпня 2016 року в Сумській духовної семінарії відбулося засідання Педагогічної ради семінарії, присвячене початку нового 2016-2017 навчального року. Засідання очолив ректор семінарії архієпископ Сумський і Охтирський Євлогій.

Відкриваючи засідання Педагогічної ради, Владика ректор привітав усіх викладачів з початком нового навчального року і повідомив відомості про підсумки вступних іспитів.

Потім Його Високопреосвященство представив раді нових викладачів, які будуть працювати на викладацькому поприщі в семінарії: архімандрита Серафима (Панкратова), ієрея Петра Пасічника, Пилипіва В.М., Мозгову Г.І, Штику О. П.

У майбутньому навчальному році, у зв'язку з реорганізацією Сумського пастирсько-богословського духовного училища в Сумську духовну семінарію, введені нові навчальні дисципліни: апологетика, риторика, логіка, церковне мистецтво, стилістика української мови.

Для поліпшення виховного процесу введені посади чергового викладача - помічника проректора з навчально-виховної роботи.

Педагогічна рада також розподілила предмети між викладачами, обговорила проект календарного робочого плану та інші питання, пов'язані зі вступом в новий 2016-2017 навчальний рік.