Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Викладачі і студенти СДС взяли участь в єпархіальному святкуванні на честь Корсунської-Шпилівської ікони Божої Матері

20-22 жовтня 2019 року відбулися єпархіальні урочистості з нагоди вшанування Пресвятої Богородиці в Її чудотворній Корсунській (Шпилівській) іконі, що іменується «Прозренна». У святкових богослужіннях і заходах взяли участь викладачі та студенти Сумської духовної семінарії імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана).

20-21 жовтня проректор з навчально-виховної роботи архімандрит Антоній (Бондаренко) і секретар Педагогічної ради архімандрит Анастасій (Панов) з хором семінаристів взяли участь у богослужінні (всенічному бдінні і Літургії) на місці зруйнованого Покровського храму с. Шпилівка.

21-22 жовтня викладачі й студенти СДС молились за всенічним бдінням і Божественною літургією у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Суми, які очолив ректор Високопреосвященніший митрополит Сумський і Охтирський Євлогій у співслужінні духовенства з усієї Сумщини з нагоди святкування на честь Корсунської (Шпилівської) ікони Божої Матері.

Після Літургії семінаристи разом з сумським духовенством і кількома тисячами вірян прошли хресною ходою історичними вулицями міста Суми з церковними піснеспівами на честь Пресвятої Богородиці, молитвами за мир і злагоду в Україні, за єдність Святого Православ’я.