Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Вихованці Сумської духовної семінарії відвідали будинок милосердя у с. Кам’янка

24 грудня 2021 року вихованці Сумської духовної семінарії на чолі з проректором з навчально-виховної роботи архімандритом Антонієм (Бондаренком) за щорічною традицією відвідали будинок милосердя для людей похилого віку, немічних, хворих, тих, які наприкінці свого життя залишилися без даху над головою. Опікується будинком милосердя церковна громада Різдва Пресвятої Богородиці с. Кам’янка Тростянецького церковного округу.

З благословення Високопреосвященнішого Євлогія, митрополита Сумського і Охтирського, ректора Сумської духовної семінарії, студенти передали продукти харчування, одяг та засоби гігієнічного догляду для потреб закладу. Настоятель громади протоієрей Олексій Селегень ознайомив гостей із життям будинку милосердя та релігійної громади. Студенти відвідали житловий корпус та місцевий старовинний храм Різдва Пресвятої Богородиці, побудований на початку XIX століття.

Семінаристи привітали підопічних будинку милосердя, а також працівників різдвяними колядками та церковними піснеспівами. Настоятелю, його помічникам, сестрам милосердя і всім присутнім проспівали урочисте многоліття. Отець Олексій подякував майбутнім священникам за турботу про знедолених та запросив юнаків на трапезу, під час якої розповів про своє пастирське та милосердне служіння.