Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Вечір пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана) відбувся в Сумській духовній семінарії

23 листопада 2020 року в Сумській духовній семінарії імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана) відбувся вечір пам'яті приснопам'ятного святителя Української Православної Церкви Митрополита Київського і всієї України Володимира.

У 85-й день народження Блаженнішого Митрополита Володимира з благословення ректора богословської школи митрополита Сумського і Охтирського Євлогія була звершена панахида в семінарському храмі на честь преподобного Симеона Нового Богослова і святого праведного Іоанна Кронштадтського.

Потім відбувся урочистий акт в актовій залі семінарії. Викладач архімандрит Серафим (Панкратов) представив увазі аудиторії доповідь на тему: «Митрополит Володимир (Сабодан) у період керівництва духовними школами». Всі присутні тепло подякували архімандриту Серафиму за змістовну, цікаву промову, сповнену глибокої поваги і шани до покровителя семінарії – митрополита Володимира.

Пам'ять Блаженнішого Митрополита Володимира особливо вшановують у Сумській духовній семінарії. В актовій залі духовної школи розміщена музейна експозиція, присвячена Владиці Володимиру.