Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Відбулося засідання Учбового комітету УПЦ

7 березня 2017 року в Церковно-археологічному кабінеті Київської духовної академії і семінарії під головуванням єпископа Ірпінського Климента відбулося засідання Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ.

З благословення Високопреосвященнішого архієпископа Сумського і Охтирського Євлогія в заході взяв участь проректор з навчально-виховної роботи Сумської духовної семінарії архімандрит Антоній (Бондаренко).

Під час засідання були обговорені Положення про іменні стипендії Предстоятеля Української Православної Церкви для кращих студентів вищих духовних навчальних закладів УПЦ.

Учасники засідання також розглянули актуальні питання роботи духовних шкіл УПЦ та обговорили основні напрямки роботи Навчального комітету.

Присутні мали можливість ознайомитися із зразками нових підручників для духовних шкіл, які рекомендується використовувати в навчальному процесі.

Члени комісії при МОН України по державному визнанню дипломів вищих духовних навчальних закладів повідомили про процес роботи цієї комісії і надали рекомендації для прискорення оформлення необхідних документів.