Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Студенти СДС молилися за онкохворих дітей у Святогірській Лаврі

З благословення ректора Сумської духовної семінарії Високопреосвященнішого Євлогія, митрополита Сумського і Охтирського, вихованці духовної школи на чолі з проректором з навчально-виховної роботи архімандритом Антонієм (Бондаренком) здійснили паломницьку поїздку в Успенську Святогірську Лавру.

Для семінаристів була організована екскурсія по території Лаври, у Всіхсвятський і Антоніє-Феодосіївський скити. Також паломники відвідали колишній скит Арсенія Великого.

В останній день паломницької поїздки студенти мали можливість зустрітися з намісником Лаври митрополитом Святогірським Арсенієм. Під час зустрічі з владикою паломники висловили свою подяку за теплий і привітний прийом. У свою чергу владика Арсеній звернув увагу семінаристів на те, що час, проведений в семінарії, має стати для кожного часом вдосконалення і виховання в собі якостей гідного священика. Владика вручив кожному пам'ятні подарунки і надав своє архіпастирське благословення.

Під час паломництва, 15 лютого, у Всесвітній день онкохворої дитини, студенти СДС на чолі з проректором архімандритом Антонієм (Бондаренком) піднесли свої молитви про онкохворих дітей на місці зруйнованого храму Охтирської ікони Божої Матері колишнього лікарняного хутору Успенської Святогірської Лаври.