Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

Секретар Сумської єпархії прочитав лекцію для студентів духовної семінарії

28 травня 2021 року з благословення ректора митрополита Сумського і Охтирського Євлогія в Сумській духовній семінарії відбулася лекція секретаря Сумської єпархії, доктора філософії в галузі освіти та педагогіки протоієрея Георгія Тарабана. На лекцію були запрошені всі студенти семінарії.

Отець Георгій поділився власним досвідом наукової дослідницької роботи, враженнями від відвідування та співпраці з теологічними факультетами університетів Німеччини, Швейцарії, Албанії та іншими аспектами наукового дослідження, написання і захисту дисертаційної роботи.

Протоієрей Георгій Тарабан 10 вересня 2020 року в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С.Макаренка успішно захистив дисертаційне дослідження на тему: "Організаційно-педагогічні основи теологічної освіти в університетах Федеративної Республіки Німеччини".

Після лекції та відповідей на запитання, які жваво задавали вихованці семінарії, проректор з навчально-виховної роботи архімандрит Антоній (Бондаренко) від імені присутніх подякував отцю Георгію за змістовну і цікаву лекцію та висловив надію на подальше спілкування і співпрацю.