Контакти:    e-mail: sumy.theology@ukr.net; .; tel: (0542) 77-04-54;    

EN RUS UKR

Logo alt

Сумська духовна семінарія

імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

His Beatitude Metropolitan Volodymyr (Sabodan)

SUMY THEOLOGICAL SEMINARY

 


< Повернутися

У Сумській духовної семінарії відбулися вступні іспити

31 серпня 2017 року Сумської духовної семінарії ім. Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана) відбулися вступні іспити.

Перед початком іспитів в домовому храмі семінарії на честь преподобного Симеона Нового Богослова і праведного Іоанна Кронштадтського відслужений молебень на початок доброї справи.

Екзаменаційну комісію склав весь викладацький колектив, яку очолив ректор семінарії архієпископ Сумський і Охтирський Євлогій.

Абітурієнти з різних областей України, які виявили бажання стати студентами СДС, написали твір на запропоновані теми, показали свої знання з таких дисциплін, як Священна Біблійна історія, віровчення Церкви, православне богослужіння, навички церковного співу і читання церковнослов'янською. Вступники традиційно пройшли співбесіду, яка показала, наскільки свідомо і серйозно абітурієнти ставляться до свого вибору стати пастирями Церкви Христової, який рівень їх воцерковленості.

Засідання педагогічної ради духовної семінарії, в якому взяли участь посадові особи та педагогічний склад, після обговорення результатів по кожному абітурієнту затвердило підсумкові рішення за денним і заочним відділеннями.